Hjem Kontakt os Bestillingsarbejde & leveringsbetingelser Shop Om kunstneren Galleri

 

Laila Aaris

 

Som barn og teenager levede jeg praktisk talt med en blyant i hånden, men som hos så mange andre, gled tegneriet lidt i baggrunden i takt med uddannelse, børn og job krævede mere opmærksomhed.

Jeg blev uddannet indenfor Klinisk Biokemi tilbage i 1993 og arbejdede i en længere årrække i den private sektor (forskning), først i laboratoriet og senere med databehandling.
Jeg savnede kreativiteten og fik derfor direktøren overbevist om at jeg skulle overtage den ledige stilling som grafisk designer...
- vejen til en kreativ karriere var lagt !


Efter mange år i job som grafisk designer, marketing koordinator og webmaster, vendte lysten til den "frie kreativitet" tilbage og i en alder af 37 malede jeg mit første maleri.

Inspirationen er allevegne, hvis du er åben overfor dem - i de små detaljer i naturen eller i livet.

Heste har en helt særlig position i mit hjerte, dette facinerende dyr som både er utrolig stolt og stærkt i sit udtryk - og så igen så elegant og følsomt. Heste er absolut mit favorit motiv.
Naturen er ligeledes vigtig for mig - Træer og skyer er specielt inspirerende, i deres kontinuerlige ændringer i farver og facon. Inspiration finder jeg også i årstidernes variation og nuancer, med børnene, i oplevelser, følelser og tanker.


 
© 2014 AarisArt All rights reserved